Skip to content

Duo boekpresentatie De Laatste Dochter & Verloren Aluria

Op 29 april is het zover: Robin Rozendal en R.S.E. Gommer presenteren alle twee hun debuut in de Posthoornkerk in Amsterdam!

Robin zal meer vertellen over haar fantasyboek voor volwassenen ‘Verloren Aluria’, over een wereld waarin steden leven. 

Renske presenteert haar boek ‘De Laatste Dochter’. Een post-apocalyptische Young-Adult over een wereld waarin alle vrouwen zijn omgekomen. Alle vrouwen, behalve één meisje van zestien: Alex. 

Zin om meer te horen over deze twee boeken? Kom langs op de 29e! Laat ons even weten of je komt door op deelnemen te klikken in het Facebook event, of ons een berichtje te sturen!

Praktische info:
 

Locatie

Posthoornkerk
Haarlemmerstraat 124-126
1013 EX Amsterdam

Tijden

Datum: Zaterdag 29 april 2023

Inloop: 13:30 
Aanvang presentatie: 14:00
Einde: Rond 16:00, daarna een borrel + boekverkoop en signeren tot 17:15

Wat kun je verwachten?

Renske en Robin presenteren (naast de boeken) allebei hun gloednieuwe boektrailer, we interviewen elkaar over onze boeken en lezen natuurlijk ieder een klein stukje voor. Maar ook laten we onze uitgevers aan het woord, kun je je verheugen op een paar muzikale intermezzo’s, en een loting voor toffe prijzen. Na afloop willen we natuurlijk met jullie proosten en signeren we graag onze boeken voor je. En daarnaast, wat dacht je van deze geweldige locatie? Een monument in Amsterdam die fantastisch is om van binnen mee te maken! 

Bereikbaarheid

De Posthoornkerk ligt aan de Haarlemmerstraat, op loopafstand (±10 minuten) vanaf Centraal Station Amsterdam. 

Parkeren is lastiger (en vooral ook duurder). Je kunt naar Parkeergarage Willemspoort (Haarlemmer Houttuinen 549, 1013 GM Amsterdam) of Q-Park Amsterdam Centraal (Prins Hendrikkade 20 a, 1012 TL Amsterdam). De Q-Park is denk ik iets dichterbij, maar ook iets duurder. Of je kunt een parkeerplekje zoeken in de wijk/grachten rondom de locatie. 

Over de auteurs

R.S.E Gommer

Renske begon al op jonge leeftijd met schrijven. Op tienjarige leeftijd schreef ze haar eerste boek over een magische wereld. Daarna ging ze experimenteren met andere genres. Renske ging van historische verhalen, naar actie à la haar favoriete game-serie Tomb Raider.

Al in 2010 startte Renske met het boek De laatste dochter, maar pas in 2019 kreeg dit verhaal een flinke upgrade nadat Renske er met haar schrijfclub naar ging kijken. De laatste dochter is een boek over een wereld waar alle vrouwen zijn omgekomen door een mysterieus virus. Een dystopisch verhaal vol spanning, gruwel, psychologie en een hartverscheurende liefde. Je moet er stevig voor in je schoenen staan om dit boek te lezen, dus… durf jij het aan?

Robin Rozendal

Robin schrijft al haar hele leven, maar het werk aan haar fantasy serie ‘De Levende Steden’ begon pas echt in 2010. Op 29 april presenteert zij het eerste deel, ‘Verloren Aluria’, bij Uitgeverij Zilverspoor. 

Ontdek tijdens de boekpresentatie haar wereld Erimaer, waarin steden leven, een persoonlijkheid hebben, maar ook worstelen met psychische problemen. De Amsterdamse Enna Vere, die kampt met haar eigen trauma’s, vindt haar weg naar Erimaer. Is zij degene die de levende steden kan redden? ‘Verloren Aluria’ is het eerste deel van een fantasy serie vol avontuur, spanning en verwondering.

Naast schrijver is Robin ook illustrator, en tekende zij de omslag voor haar eigen boek. In het boek staan ook illustraties, waarvan tijdens de boekpresentatie prints te koop zijn.