Skip to content

Luguberg: de talentenjacht

Luguberg: de talentenjacht gaat over Silvan, een jongetje dat als beste vriend een monster heeft, namelijk Gilles. Als Gilles Silvan uitnodigt om langs te komen in zijn monsterdorp Luguberg, hoeft Silvan daar natuurlijk niet lang over na te denken! 

Eenmaal aangekomen in het monsterdorp ontmoet Silvan allemaal gekke monsters, wordt hij uitgenodigd om een jurylid te zijn voor de monster talentenjacht en zijn er mysteries die opgelost moeten worden. Het grootste mysterie: waarom is Silvan veranderd in een groen harig monster?

Luguberg: de talentenjacht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Een mooie samenwerking

Dianne Arentsen schreef Luguberg en vroeg mij om illustraties erbij te maken. Dat vond ik natuurlijk enorm leuk en ik heb die kans gegrepen. Toen ik het boek las, zag ik al meteen plaatjes voor me! En na wat rondjes schetsen en uitproberen, ging ik aan de slag. 

Met elke illustratie die ik maakte voelde ik dat het ook steeds meer mijn boek werd. Uiteindelijk vond ik het echt een super leuke samenwerking met Dianne en denk ik dat het een heel tof boek is geworden. 

Dianne en ik maakten natuurlijk ook samen een video over onze samenwerking. Kijk die hier! 

Nieuwsgierig naar het boek? Je vindt ons vaak op festivals en beurzen zoals Elfia, Castlefest en Comic Con, maar natuurlijk kun je hem ook gewoon online bestellen.