Skip to content

Werelden Ontwaken

Werelden ontwaken neemt je mee naar plekken waar je nog niet bent geweest en bereidt je voor op grotere verhalen. Stap door de poort en ervaar hoe deze werelden ontwaken.

Deze verhalenbundel schreef ik samen met een van mijn schrijfgroepen. We schreven allemaal een voorproefje van langer, groter werk, omdat we allemaal plannen hebben voor boeken en series. Van mij staat er dan ook een verhaal in dat zich afspeelt in de wereld van de levende steden.

Het boek is verkrijgbaar als paperback, hardcover en e-book. 

We hebben al een aantal mooie recensies mogen ontvangen op ons boek en vooral de cover, waarvoor ik de illustratie tekende. Een paar opmerkingen die mensen over mijn verhaal maakten: 

‘Haar verhaal verraste me. Zo veel energie, zo veel emotie, zo veel stad. Het overweldigde me. De SF, Horror en Fantasy komen bij mij op deze volgorde, dus je mag zeggen dat ik niet zo van de Fantasy ben. Maar… dit is nieuw, intensief, expressief en origineel.’  – Jos Lexmond

‘Het verhaal is zeer sterk in wereldbouw, spannend, pakkend, sterk opgebouwd met een onverwacht, ontroerend plot.’ – Arne Tump

‘De wereldbouw met verschillende volken, de magie en de levende stad was erg goed en ik wilde meer weten. Dat is altijd een goed teken. Tijdens een ondergrondse tocht werd ik echt door het verhaal meegesleurd en dat geeft mij het vertrouwen dat ik van langer werk van deze schrijver ook zal kunnen genieten. Nu komt de debuutroman van Rozendal dit jaar uit en die staat inderdaad al op mijn aanschaflijstje. Mooi verhaal in een originele setting dat smaakt naar meer.’ – Johan Klein Haneveld

Dit is de groep waarmee we de bundel maakten! Van links naar rechts: Tom Kruijsen, Robin Rozendal, Antoni Dol, Heleen van den Hooven, Marieke Frankema, Mariëlle Douma en Anna Mattaar.

Meer weten over al deze mensen en onze bundel? Op onze website kun je er alles over lezen, en natuurlijk het boek bestellen.