Skip to content

Welkom in de wereld van de levende steden

Op deze pagina kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Als cadeautje krijg je daar een kort verhaal bij, dat zich afspeelt in de wereld van de levende steden. Beschikbaar als e-book, pdf en binnenkort ook als audiobook!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en ontvang als welkomstcadeautje het korte verhaal ‘De schat van Hoya Torqizin’.

Ik probeer ongeveer maandelijks een berichtje te sturen met updates over mijn schrijfproces en hoe & wanneer mijn eerste boek verschijnt.

De schat van Hoya Torqizin

Professor Jurinder Tonkari wilde degene zijn die de verloren stad Hoya Torqizin ontdekte. Hij baalt er dan ook van dat hij opgescheept zit met Mare Qi-an, een brute huurling die zijn onderzoek alleen maar in de weg kan staan. 

Mare is het op één punt met hem eens: ze hoopt dat ze deze opdracht zo snel mogelijk kunnen afronden. Ze ziet alleen op tegen het uitvoeren van haar aandeel in hun missie, de geheime opdracht waar Jurinder niks van weet.

Geen van beiden hadden ze erop gerekend dat Hoya Torqizin niet dood is, en dat de levende stad zijn eigen ideeën heeft over hun komst.

Zullen Jurinder en Mare de schat op tijd vinden, hun conflict met elkaar overwinnen, en Hoya Torqizin kunnen weerstaan? Je leest het in dit korte e-book, wat zich afspeelt in de wereld van De Levende Steden.